Bestyrelseslogin

Nupark Accelerace

Færchfonden, Vald. Birn Holding og Accelerace samarbejder med Den Midtjyske Iværksætterfond i investeringsselskabet Nupark Accelerace Invest. 

 

Ud over basiskriterierne, har Nupark Accelerace Invest et krav om, at selskaberne har gennemgået et Accelerace forløb leveret af Accelerace Management i København Læs mere om Accelerace.

 

Når du har været igennem dette udviklingsforløb, har du i samarbejde med Accelerace udarbejdet en udviklingsplan for dit selskab, som Nupark Accelerace Invest har mulighed for at finansiere helt eller delvist.

Læs mere om kapital til finansiering.

 

Ved eventuelle afslag, læs her.

Hjælp til udvikling

Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi. Fonden investerer enten igennem Nupark Accelerace Invest eller sammen med andre investorer for at bibeholde fokus, viden og engagement. Målet er at skabe arbejdspladser og vækst i primært den Midtjyske region.

 

Læs her på siden, hvordan Den Midtjyske Iværksætterfond kan hjælpe DIN virksomhed.

 

Sponsorer

 

 

Den midtjyske iværksætterfond   .   c/o Nupark Accelerace Management A/S   .   Nupark 51   .   DK-7500 Holstebro   .   mif@nupark.dk

web: no matter