Bestyrelseslogin

Global Lightning


GLPS er et konsulentfirma specialiseret i design af lynbeskyttelse og udførelse af godkendte tests af disse. GLPS disponerer over et stort testområde for både direkte og indirekte effekt af lynnedslag, hvilket muliggør håndtering af kunstig belysning i henhold til forskellige industrielle-, militær- og luftfartsstandarder.

GLPS’ konsulent service supporterer producenter, underleverandører og anlægsoperatører i udvikling af den mest gennemførlige lynbeskyttelse af eksisterende og fremtidige applikationer inden for strøm, luftfart og petrokemiske industrier.

 

Læs mere om GLPS her.Hjælp til udvikling

Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi. Fonden investerer enten igennem Nupark Accelerace Invest eller sammen med andre investorer for at bibeholde fokus, viden og engagement. Målet er at skabe arbejdspladser og vækst i primært den Midtjyske region.

 

Læs her på siden, hvordan Den Midtjyske Iværksætterfond kan hjælpe DIN virksomhed.

 

Sponsorer

 

 

Den midtjyske iværksætterfond   .   c/o Nupark Accelerace Management A/S   .   Nupark 51   .   DK-7500 Holstebro   .   mif@nupark.dk

web: no matter