Bestyrelseslogin

Adapa


ADAPA startede i det akdemiske miljø på Ålborg Universitet, Arkitektur, Design og Medie Teknologi. Grundlæggeren af ADAPA, Christian Raun Jepsen var i gang med hans sidste år og havde en stor interesse i produktionsteknologi og den beregningsmæssige designteori del af arkitekturen. Han forskede i mulige måder at skabe organiske former i arkitekturen på en økonomisk produktions skala.

Undersøgelse og analyse førte til konceptualisering af en computerstyret enhed, der kunne producere komplekse og glatte former fra en støbeform. Som ville være i stand til at ændre sig hurtigt og tilpasse sig til formen bestemt af computere.

I løbet af foråret 2010 blev der oprettet software prototyper til programmet. Mekaniske tests blev analyseret og design tegninger blev lavet til prototyper. Den første adaptive støbeform blev produceret med støtte fra Aalborg Universitet og Obel Familiefond i juni 2010. ADAPA blev grundlagt kort tid efter.

 

Læs mere om Adapa her.Hjælp til udvikling

Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi. Fonden investerer enten igennem Nupark Accelerace Invest eller sammen med andre investorer for at bibeholde fokus, viden og engagement. Målet er at skabe arbejdspladser og vækst i primært den Midtjyske region.

 

Læs her på siden, hvordan Den Midtjyske Iværksætterfond kan hjælpe DIN virksomhed.

 

Sponsorer

 

 

Den midtjyske iværksætterfond   .   c/o Nupark Accelerace Management A/S   .   Nupark 51   .   DK-7500 Holstebro   .   mif@nupark.dk

web: no matter