Bestyrelseslogin

Stockondeals


StockonDeals er en europæisk B2B virksomhed som har oprettet en online markedsplads. De forbinder professionelle købere og sælgere af blandt andet mad og elektronik med en sikker og hurtig levering ved hjælp af en online-format. Kunderne er europæiske producenter, grossister og detailhandlere inden for bestemte brancher.

StockonDeals er meget involveret i processen med både køb og salg og vi fremmer et smidigt, sikkert og effektivt flow - for alle parter.

De er et privatejet, europæisk virksomhed med hovedsæde i Danmark.

 

B2B markedet for handelsplatforme er i stor udvikling. Læs bl.a. her.
 

 

Læs mere om StockonDeals her.

 

Læs artiklen om, hvordan StockonDeals har opfundet en platform, hvor virksomheder kan handle med virksomheder - her.Hjælp til udvikling

Den Midtjyske Iværksætterfond investerer i videnstunge og innovative iværksættervirksomheder for at skabe vækst, arbejdspladser og værdi. Fonden investerer enten igennem Nupark Accelerace Invest eller sammen med andre investorer for at bibeholde fokus, viden og engagement. Målet er at skabe arbejdspladser og vækst i primært den Midtjyske region.

 

Læs her på siden, hvordan Den Midtjyske Iværksætterfond kan hjælpe DIN virksomhed.

 

Sponsorer

 

 

Den midtjyske iværksætterfond   .   c/o Nupark Accelerace Management A/S   .   Nupark 51   .   DK-7500 Holstebro   .   mif@nupark.dk

web: no matter